Hem » Skuldfritt liv » Månad 12

Månad 12

Beklagar att det har dröjt 3 månader sedan min senaste uppdatering. Jag har officiellt fått ett nytt jobb som en del av det internationella arbetslaget. Vi ansvar för leverans och installation av våra produkter och mjukvara utanför Sverige. Vi har inget direkt arbetsområde utan delar av vår grupp far ditt vi behövs. Ofta med kort varsel. Under de senaste två månaderna har jag arbetat i Saudiarabien venezuellaoch Venezuela. Två intressanta men mycket olika upplevelser i stark kontrast. Saudiarabien är en torr öken medan venezuelan till stor del är täckt av regnskog. Venezuela var speciellt en unik upplevelse då jag fick tillfälle att se väldigt mycket jag aldrig hade förväntat mig att få se såsom Krokodiler, anakondor, aror, jaguarer, sengångare och jättemyrslokar.

Mitt mål att bli skuldfri och köpa ett hus förblir de samma men mitt liv har till följd av detta projekt förändrats väldigt mycket. Mitt liv är nu mycket bättre än vad det var. Visst jag saknar att ha mycket tid att ta en öl med vänner på den lokala krogen. Men å andra sidan så får jag nu chansen att dricka mojitos på en tropisk strand med andra vänner. Det är en uppoffring som känns mer än värt det och jag får fortfarande chansen umgås med gamla vänner relativt ofta. Nu när jag går ut här hemma och dricker med vänner så känns det som något speciellt. Inte som något som jag gör alltför ofta och som jag egentligen inte har råd med.

Med detta sagt så vet jag inte riktigt hur denna bloggs framtid ser ut. Jag vet att jag p.g.a. mina resor kommer ha svårt att göra regelbundna uppdateringar, Jag vill dock inte ge upp den helt. Jag funderar därför på att sluta med månatliga uppdateringar och istället posta inlägg när jag når vissa milstolpar. På detta sätt kan ni fortfarande se min framsteg samtidigt som jag inte behöver ha dåligt samvete när jag inte hinner uppdatera en månad.

Nu efter ett år har jag lyckats betala av alla mina lån utom mitt studielån. Om jag får fortsätta att jobba mycket utomlands så hoppas jag ha mitt studielån betalt om 6-9 månader. Lite tidigare än jag först trodde.

Jag kommer att uppdatera  bloggen när det händer.