Hem » Skuldfritt liv » Arbetsresa

Arbetsresa

tunisienJag har blivit erbjuden att följa med som en del av ett team som kommer göra ett jobb i Tunisien. Personen som skulle ha haft min plats har fått förhinder och mitt namn kom upp. Arbetsuppgifterna är relaterade till den internutbildning jag nyligen avslutade. Det känns lite läskigt att ta ansvar för det området själv i ett större internationellt projekt men jag känner att det är en möjlighet jag inte kan tacka nej till.

Det är en chans att få resa utomlands och kanske t.o.m. bli en del av det internationella teamet. Det är även en chans att tjäna mycket pengar snabbt. Lönen är med arvoden betydligt bättre än här hemma och företaget betalar i princip allt medan vi är utomlands.

Om allt går enligt planen kommer jag vara borta ca 2 månader. Detta kan dock bli längre om vi stöter på problem eller om klienten utökar vårt uppdrag.

En stor del av arbetet kommer ske utanför större städer och jag vet därför inte om jag kommer ha tillgång till internet medan jag är utomlands. Jag vet därför inte om jag kommer kunna uppdatera denna blogg under de närmsta månaderna. Om jag får en chans så uppdaterar jag den men denna blogg kommer inte vara mitt fokus under denna tid.

Jag kommer även tillåta mig själv att ha en lite mer generös budget under denna tid då jag vill få ut alla de upplevelser jag kan under mina resor. Jag förväntar mig dock att mina totala kostnader kommer vara lägre än normalt eftersom jag inte behöver betala för mat etc.